Lakáskiürítés utáni takarítás - Új szolgáltatás a tehermentes költözéshez

Lakáskiürítés utáni takarítás - Új szolgáltatás a tehermentes költözéshez Szeged

Lakáskiürítés utáni takarítás Szeged

Lakáskiürítés utáni takarítás - Új szolgáltatás a tehermentes költözéshez Szeged Szőreg

Lakáskiürítés utáni takarítás Szeged Szőreg

Örömmel mutatjuk be új szolgáltatásunkat, a lakáskiürítés utáni takarítást. Sokan vagyunk olyan helyzetben életünk során, amikor egy lakásból ki kell költöznünk, legyen szó lakáseladásról, költözésről vagy bármi másról. Ilyenkor rengeteg a teendő, hiszen a lakást teljesen ki kell üríteni, a bútorokat elszállítani, és még a takarítás is hátravan. Ez utóbbi feladat sokszor a legmegterhelőbb, hiszen egy teljesen üres lakás alapos kitakarítása nagyon időigényes és fárasztó lehet.

Éppen ezért indítottuk el új szolgáltatásunkat, amivel segíteni szeretnénk azoknak, akik ilyen helyzetben vannak. Csapatunk professzionális takarítókkal dolgozik, akik alaposan kitakarítják a teljesen üres lakást. A padlótól a falakig mindent megtisztítunk, a burkolatokat, csempéket, ablakokat is. Így amikor átadjuk a lakást, az tökéletesen tiszta és ragyogó lesz, mintha teljesen új lenne.

Bízunk benne, hogy ezzel a szolgáltatással sok kellemetlenségtől és megterhelő munkától kímélhetjük meg ügyfeleinket egy amúgy is nehéz élethelyzetben. Ha segíthetünk a lakáskiürítés utáni takarításban, keressenek bátran!

Kérdés: Milyen részletekre kiterjed a lakáskiürítés utáni takarítás?

Válasz: A lakáskiürítés utáni takarítás egy nagyon alapos, mindenre kiterjedő szolgáltatás. A padlótól a plafonig mindent kitakarítunk. A porszívózás és felmosás mellett a csempéket, kádakat, zuhanytálcákat is megtisztítjuk vízkőtelenítővel. Az ablakokat is teljesen letöröljük. A konyhaszekrényeket, hűtőt, tűzhelyet is kitakarítjuk. A fürdőszobai és konyhai csaptelepeket vízkőmentesítjük. Így amikor átadjuk a lakást, az tökéletesen higiénikus és ragyogóan tiszta lesz.

Kérdés: Mennyi időt vesz igénybe egy átlagos lakás kiürítés utáni takarítása?

Válasz: Ez függ a lakás méretétől és állapotától is. Egy átlagos, 2-3 szobás lakás alapos kitakarítása körülbelül 4-6 órát vesz igénybe. Nagyobb, több szintes lakásoknál ez akár 8-10 óra is lehet. De nem kell aggódni, csapatunk profi takarítói gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Nálunk nincs felesleges időhúzás, minden percet a tisztítással töltünk, hogy minél előbb végezzünk.

Kérdés: Kik végzik a lakástakarítást? Megbízhatóak a takarítók?

Válasz: Csak megbízható, tapasztalt takarítókkal dolgozunk. Minden munkatársunkat szigorúan kiválasztjuk, teszteljük. Csak a legjobbak kerülhetnek be a csapatba. Így garantálni tudjuk az alaposságot és a minőségi munkát. A takarítóinkat rendszeresen ellenőrizzük és értékeljük is. Ha bármi gond merülne fel, azonnal orvosoljuk és garanciát vállalunk a munkára. Nyugodt szívvel bízhatja ránk otthonát!
Lakáskiürítés utáni takarítás